domnisoara cameleon si jonny bravo!
eu: mereu altfel, mereu schimbata, la fiecare eveniment incerc sa adopt odata cu anumite influente ale modei si o atitudine pe masura, imi schimb de 4-5 ori culoarea de par pe an,precum si tunsoarea, viata mea e compusa din culoare, sifonierul meu la fel, roz, portocaliu, lila, mov, albastru, indigo, galben, turcoaz, bleo, grena, fucsia, olive si celelalte culori de care barbatii nu au habar, mai multe modele de pantaloni, de plovere, combinatii, idei, inovatii, cand slabesc cand ma ingras, cand par mai inalta cand mai scunda, mereu alta.
el: se trezeste ciufulit dimineata, isi face parul, se uita la sifonier. toate tricourile lui albe calcate si asezata pe umerase separate, blugii toti de aceasi culoare impaturiti alaturi. el nedumerit ca jonny bravo: hmm? what to weare? yup! black today! yup!
*licenta poetica, in loc de negru EL poarta alb.(precizarea autorului)
11 Comments:
hmmm... o spui ca si cu ar fi rau sa iti placa o singura culoare (bine, non-culoare).
si o spui ca si cum ar fi bine sa fii un cameleon.
sau poate ai ceva cu johnny bravo? :D ;)
sper ca nu crezi ca era vb de tine aici, dar chiar cred ca e pacat sa nu-ti palca culorile intr-o lume atat de gri!! era vb aici de prietenul meu!
aa, si nu! nu am nimic cu jonny bravo, ba dimpotriva, jonny bravo ruleaza! (stiu, am plagiat! dar e tare expresia)
nu mai, nu cred nimic ;) ... :)
of of! :)
hehe, Johnny Bravo...
si cum ar spune the man himself: Woah, momma! :p
Jhonny Bravo ruleaza. Dar uiti ca El Cameleono se mai imbraca si in verde. Cum este azi, de exemplu. :D
that's Johnny Bravo... excuse me...
1.2. D. Art., într-un articol amplu, depăşind limitele unei definiţii lexicografice, delimitează două sensuri pentru CULOARE: s.1 “senzaţie optică” şi s.2 “senzaţie optică datorată luminii reflectate de suprafaţa corpurilor, caracterizată prin tentă, luminozitate şi saturaţie”, calităţi relevante pentru artele plastice, dar care nu exclud interpretarea unor date din perspectiva altor ştiinţe. Tot sub sensul 1 apar diferite clasificări, cum ar fi culori primare ( ~ de bază, ~ fundamentale), culori secundare (amestecuri de culori primare), culori terţiare (amestecuri de culori primare şi secundare), culori pigmentare, toate aceste categorii fiind prezentate din perspectiva interesului pentru pictură. Exemplele ilustrative pentru fiecare categorie conţin numeroase compuse: roşu-vermillon, albatru-verzui (cyanic), violet de magenta (necunoscute în limba comună). Se menţionează că amestecul optic al acestor şase culori pigmentare dă alb, gri foarte deschis, gri închis, precizare care semnalează importanţa în acest domeniu a culorii gri.
In concluzie, culorile numeroase ce se gasesc in sifonierul din dotare, la un loc, pana la urma tot ALB fac... Si totul depinde de felul in care lumina este reflectata de diversele corpuri din jurul nostru...
:| ... atat am avut de spus!
Trimiteți un comentariu
<< Home