moilenfant

marți, noiembrie 28, 2006

only sex and the city!


da, cam asta-i tot ce conteaza. cam astfel de discutii fac rating si trafic si scot milioane (de dolari, ce credeati!). tocmai am revazut un episod din celebrul serial in care miranda era foarte revoltata ca discutiile lor se poatra doar in termeni de "dick" ,"cocks", "pussy" "tongue" etc, aka "men" si cam ce vor ei. interesant e ca filmul asta nu degeaba s-a inspirat din Viata. tocmai m-am surprins intr-o astfel de discutie cu prietena mea. frumos as zice, dar oare doar atat e de capul nostru? doar atat??? ma tem sa raspund la aceasta intrebare, dar realizez ca nu putem sa ne ducem viata doar pe hartie. trebuie sa mai si facem cate ceva. doar filosofand, cel mult scriem carti, dar nu inaintam. sigur ca o viata neanalizata e ca un ou fara sare. nici asa nu e bun! care o fi calea de mijloc ma intreb.
si chestia asta cu blogul a cam scapat de sub control... nu pot sa spun prea multe pentru ca risc sa ranesc pe cine nu vreau, iar daca spun prea putine nu mai intelege nimeni nimic. e prea subtil si nu imi place ce a devenit! ce sa facem .. ce sa facem... blog.. filosofat... friend or foe?
pana una alta starea mea de spirit e iar aia cu "filosofia cu ciocanul"... fetelor, nu se mai poate atatea discutii fara actiune... ma tem ca ne canalizam energia pe ceva total neproductiv. "all girl talk and no girl action!!!!"

3 Comments:

At marți, noiembrie 28, 2006 4:28:00 p.m., Anonymous Anonim said...

pana una alta... ce naiba e un blog? daca nu un loc in care sa iti versi tot oful, fara sa iti pese de eventuale critici...
noi, prietenele tale, suntem alaturi de tine - si, daca totusi o sa fie critici, nu vor fi rau intentionate!
deci: let it all out, girl!

 
At marți, noiembrie 28, 2006 4:56:00 p.m., Blogger diana said...

nu-i vb de critici. e vb de repercursiuni. nu pot sa ma mai cert iar pt ceva ce am scris aici!! intelgi. nu ma cert pe blog, nu-i vb de asta, se isca probleme si mai mari in alte parti, intelegi, girlfriend?

 
At marți, noiembrie 28, 2006 5:42:00 p.m., Anonymous Anonim said...

eh... daca se isca din cauza blogului/gandurilor/(cam)sinceritatii, atunci... semne de intrebare apar... cel putin dupa mine. :)

 

Trimiteți un comentariu

<< Home