moilenfant

joi, mai 31, 2007

necrolog


astazi, 1 iunie 2007, la orele 7.30 ale diminetii s-a stins din viata copilul. in coma profunda de 3 ani, mentinut artificial in viata, copilul din mine a incetat sa mai traiasca. nimeni nu te va mai ierta pentru greselile tale si vei fi aspru pedepsit pentru orice actiune sau inactiune a ta. nu vei mai sti cum e sa dormi intre mama si tata intr-o duminica dimineata sau cum e sa culegi flori si alune de pe campii amortit de iubirea lor. am aflat insa ca nu se merita sa-ti irosesti viata pe astfel de sentimente. vei plange mereu si nimic bun nu va iesi din asta. n-am descoperit inca ce e cu "tenghelita-menghelita aia" de la inceput si oricat de mult as merge pe panta asta a discutiilor psihanalitice, ma tem ca trebuie sa recunosc ca viitor psiholog, ca nimeni nu va sti niciodata ce e bine pentru tine. nu exista retete asa cum nu exista garantii! nu trebuie sa existe rautate asa cum nu trebuie sa existe invidie. .. sa fie doar un cimitir al copiilor sufletelor noastre adanci ingropati in iluzii, disperare si neincredere.
sunt mandra de tine, andreea! sunt mandra de amandoi! nu pot sa-mi imaginez o alta modalitate de a inchide acest capitol al vietii mele decat in ajun de ziua copilului cu un necrolog si o felicitare! un an plin de vise penibile si absurditati incheiat cu ceva atat de sfant si.. simplu. nu e totul sa comunici, sa fii tolerant, sa intelegi, sa accepti, sa lupti, sa ierti, sa vrei, sa speri, sa disperi, sa plangi si sa iubesti, nu e totul sa iubesti, totul e sa ai persoana potrivita alaturi cand se intruneca afara. sa traiesti o vara lunga sub un cer de vanilie. sa poti sa visezi datorita celuilalt, nu din cauza lui. si sa nu simti niciodata nevoia disperata sa-i imbratisezi pe ai tai duminica dimineata. sa nu regreti nimic!nu pot sa gasesc niciun motiv pentru care viata voastra impreuna nu va fi un colt de rai. nu va pot dori nimic. aveti deja tot ce conteaza!
iar, tu suflete, taci si dormi! ssttt!! dormi, suflete, dormi!
cu bine!

3 Comments:

At joi, mai 31, 2007 4:11:00 p.m., Anonymous Anonim said...

stii ca acel copil nu va muri niciodata, ci doar va dormi - trezindu-se din cand in gand sa-ti aminteasca de ce te-ai nascut si pentru ce inca mai existi...
poate... a murit moi l'enfant. dar, Copilul nu va muri.

 
At marți, decembrie 25, 2007 4:37:00 a.m., Anonymous Anonim said...

mais..pourquoi???

 
At duminică, februarie 01, 2009 7:25:00 p.m., Blogger Nonsense said...

Poza respectiva nu prea e a ta. Nu inteleg oamenii care iau poze de oriunde si le posteaza la ei pe site fara a da nici un fel de credite (ce sa mai zicem de cerut permisine) autorului.

 

Trimiteți un comentariu

<< Home